- ROSTBIFF
med fransk potatissallad
135:-
- KAPRIS OCH SENAPSMARINERAD FLÄSKFILÈ
med knaperstekt, bacon, örtsås och potatisgratäng
155:-
- Spenat och ricottafyld kyckling
med svamprisotto
160:-
- Köttfärsspett
med mynta och gurkyougurt, klyftpotatis
155:-
- Fläskfilè
med grönpepparsås, grönsaker och potatisgratäng
165:-
- Wallenbergare
med mos, lingon, ärtor, skirat smör
165:-
- Hjortrostbiff
med kantarellsås gräddbakade rotfrukter, rönnbärsgelè
220:-
- Helstekt oxfilè
med rödvinssås fylld bakpotatis ugnsbakade cocktailtomater, dragoncreme
240:-
- Lammytterfilè
med potatiskaka smaksatt med getost rosmarinsky, rödbetor
230:-
- GRAVLAX
med dillstuvad potatis
155:-
- kallRÖKT LAX
med romcreme, kokt potatis
155:-
- Fisk och skaldjurssoppa
smaksatt med rosmarin
155:-
- Fiskwallenbergare
med citronsås potatispurè, ärtor
165:-
- Ugnsbakad lax
med hollandaissås, duchesspotais, sparris, räkor
170:-
- Tomat och olivöverbakad lax
med vitvinssås pressad potatis och grönsaker
170:-
- örtöverbakad torskrygg
med sandefjordsås syrade morötter rostad blomkål krispig lök kokt potatis
180:-
Dunilinservett 5:-
Tallrik 4:-
Glas 4:-
Bestick 4:-
Kaffegods 6:-
- Serveringspersonal 475:- /timme Inkl. moms och soc. avgifter
UTKÖRNING INOM ÖREBRO 300:-